vasárnap , 2019. július 21.
Legfrissebb hírünk:
Nő kormányozhatja a Forma-1-et?

Nő kormányozhatja a Forma-1-et?

A 82 éves Bernie Ecclestone nem csak hajlott életkora gondol mind gyakrabban a visszavonulásra, de Németországban zajló bírósági ügye okán is.

Az utódjelöltek keresésekor azonban nem házon belül, a Formula One Management dolgozói között nézett szét, inkább „kitekintett az istállóból”. Nagy esélyes a pozícióra Monisha Kaltenborn, a Sauber-csapat 42 éves, eredetileg jogász végzettségű vezetőnője, mert a csapat új orosz szponzorai a 380 millió eurós támogatásért cserébe a saját menedzserüket szeretnék beültetni a vezetői székbe. A német Sport Bild célzott kérdésére, lehet-e egy nő a F1 első embere, Ecclestone így válaszolt: „Miért ne? Egy nőnek nem akkora az egója, mint egy férfinak, és nem szükséges golfozni járnia ahhoz, hogy megkössön egy üzletet. Ugyanazért az elismerésért sokkal keményebben meg kell dolgoznia. És mivel kisebb az egója, a döntéseit nem az érzelmei vezérlik. Márpedig ez az, ami számít.”

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére