vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:

Elegáns színpaletta őszre férfiaknak

A Pantone színdesigner cég 2013-as őszi mintaskálája azt mutatja be, milyen árnyalatok divatosak ebben az évszakban.

Látható, hogy a paletta egyre inkább eltolódik az uniszex irányába, azaz közelítenek egymáshoz a férfiaknak és nőknek ajánlott színek.
hilfigerAW13
Ami az árnyalatok párosítását illeti, a Pantone szerint a smaragdzöldhöz (Emerald) tört kobaltkék (Mykonos Blue) és hárszöld (Linden Green) illik a letisztult és klasszikus megjelenés érdekében.
photo4_topAz acaibogyó (Acai) telt lilája egzotikus benyomást kelt, ha meggypirossal (Samba árnyalat) társítjuk, míg a díszpontyszín (Koi) bármilyen semleges (drapp, törtfehér, homokszínű) együttest feldob.
gallery_big_Tommy_Hilfiger_Fall_2013_Campaign__Pictures
A zuzmózöld (Deep Lichen Green) szintén alapszíne lehet az idei őszi ruhatárnak, egy jó kis borvörössel (Beaujolais) kiegészítve elegánsan férfias külsőt kölcsönöz.
Hilfiger-Men-Fall-2013
A Turbulence fantázianevű acélszürkét és a Carafe mélybarnát kabátszíneknek ajánlja a Pantone a hideg hónapokra, és remekül passzol hozzájuk a Beaujolais és a Koi árnyalat.

Fotó: Hilfiger

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére