vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:

Kulcs nélkül nyitja az ajtót az okostelefon

Elég megérinteni a zárat, máris nyílik az ajtó – az UniKey Kevo egy éve tartja lázban a vásárlókat, októbertől pedig rendelhető is a speiciális zár. De hogyan is működik?

„Nem mi vagyunk az elsők, akik egy okostelefonnal nyitják ki az ajtót. De a mi fejlesztésünkkel lehet ezt a legkényelmesebb módon megtenni, elég egy érintés hozzá”, mondta az UniKey alapítója, Phil Dumas. Az internetes közösségi adománygyűjtő oldalon, a Kickstarteren akkora volt az újdonság iránti érdeklődés, hogy pillanatok alatt összejött 2,75 millió dollár kezdőtőke.

Kevo-15-back_Fing

A Kevo abban más, mint a többi, hogy Bluetooth 4.0 segítséggel azonosítja a felhasználót, akinek elég megböknie a zárat a nyitáshoz, nem kell a telefont magát elővennie és hozzáérintenie a zárhoz. A zárba épített LED-égők felvillanása is jelzi a nyitást.

safe_image

Az eljárás nemcsak kényelmes, hanem biztonságos is, hiszen nem igényel állandó internetes kapcsolatot, mint más telefonos zárkioldó megoldások, tehát nem fordulhat elő, hogy távolból véletlenül kinyissuk az ajtót. A Kevo gondol azokra is, akik nem okostelefonnal nyitnák az ajtót, például a gyerekek: számukra különleges kulcstartó készül, amellyel ugyanúgy bejuthatnak a lakásba. Ráadásul a beszerelése is pofon egyszerű, amint az a videóból is kiderül.

Forrás: via Unikey.com

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére