vasárnap , 2019. július 21.
Legfrissebb hírünk:
Ezeket dobja ki a gardróbjából, és égesse el!

Ezeket dobja ki a gardróbjából, és égesse el!

Az alább felsorolt ruhadaraboknak mind megvan a megfelelő helyük, ami nem más, mint a szemetes! Egyesek ugyanis már divatjamúltak, mások pedig mindig is idétlenek voltak. Mit NE vegyen fel, ha nem szeretne úgy kinézni, mint egy infantilis felnőtt, aki nem nőtte ki a kamaszkorát?

Teva túraszandál
Eredeti koncepciója a múlt homályába vesz. Mire jó?! Futásra? Nem. A tengerparton vagy a Balatonon lófrálni? Arra ott a strandpapucs, de még jobb mezítláb. Túrázni? Arra minden épelméjű ember zárt cipőt vesz. A mi konklúziónk, hogy ez a szandál egyetlen dologra jó csak: hogy megmosolyogják, ha ilyet visel. Ezt pedig nem szeretné, ugye?

Túlméretes zakó
Akármilyen zakót is visel, szánjon arra energiát (és némi pénzt), hogy egy szabóval megigazíttassa, hogy a zakó testhez simuló legyen. Maximum a keze férjen be a hajtóka és az ing közé.

Szögletes orrú cipő
Nem tudni, ez mikor volt egyáltalán divatos, de napjainkban – ideális esetben – már csak a zombik viselnének ilyet.

Zsebek… zsebek mindenhol!

Hacsak nincs önnél temérdek holmi, amelyet mindenhová hordoznia kell, ezeket a sokzsebes (combat) nadrágokat felejtse el! A túl bő nadrágszár már rég nem divatos.

Hatalmas övcsat
Minél nagyobb, annál röhejesebb. Pont.

Szörfös úszónadrág

Senki sem hord ilyet 16 éves kor fölött. Olyat meg végképp nem, amelyiknek óriási zsebe van. Nyilván, a miniatűr fecske sem szerencsés, de a kettő között lehet találni hordható nadrágot.

Ujjatlan póló

Sylvester Stallone tényleg jól nézett ki benne. 1980-ban.

Gyerekcsináló sapka

Ahogy ez a szép magyar kifejezés is jellemzi ezt a sapkatípust, az ilyen viselet gyerekeknél aranyos, télen, hidegben. Még informatika szakos egyetemistákon is jól mutat. Máson viszont nem!

Feliratos póló

Először is nagy az esély arra, hogy a pólója nem is annyira vicces. Másodszor pedig, hacsak nem valamilyen speciális hipszter szubkultúra tagja, akkor úgy néz ki benne, mint egy ötéves.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére