vasárnap , 2019. július 21.
Legfrissebb hírünk:
A Google már a fitnesziparba is beszállt

A Google már a fitnesziparba is beszállt

Végre az androidosok egészségére is figyel majd valaki. 

A gyakori mozgás, az egészséges étkezés mind-mind hozzájárulhat ahhoz, hogy tovább élhessünk. A rendszeres orvosi vizsgálatok kimondottan hasznosak, és boldogok lehetünk, hogy olyan korban élünk, amikor a legújabb technológiai vívmányok is segítségünkre vannak abban, hogy minél jobban megőrizzük vitalitásunkat. Az Apple okostelefonjait használók már egy ideje rendelkeznek megfelelő egészség-alkalmazással, és most az androidosok számára is egyszerűbbé válik az élet, köszönhetően a frissen elérhetővé vált Google Fit appnak.

Még a nyáron, a nagyszabású Google IO 2014 rendezvényen mutatták be a Google Fit alkalmazást, amely Android, Android Wear és böngészőadatokat gyűjtve képes nyomon követni a felhasználó egészségi állapotát, több platformon keresztül. Az app ráadásul képes felhasználni az olyan fitnesz eszközök és alkalmazások adatait is, mint a Strava, a Withings, a Runtastic, a Runkeeper és a Noom Coach. Azok, akiknek készülékén már az Android operációs rendszer Ice Cream Sandwich vagy annál frissebb verziója fut, már tölthetik is le az alkalmazást a Google Play áruházból.

A Google Fit alkalmazás a különböző készülékek szenzorainak segítségével követi nyomon a felhasználó fizikai aktivitását. „Ez remek eszköz, hogy nyomon kövesse az ember, mennyire aktív életet él, és a céljaihoz vezető út melyik szakaszán jár éppen” – írta a hivatalos Android Blogon Sabrina Ellis, a vállalat Android termékek menedzsmentjéért felelős igazgatója. Kifejtette, hogy a felhasználónak elég magánál tartania androidos telefonját, és már biztos is lehet benne, hogy minden mozdulata számít. Legyen szó akár biciklizésről vagy reggeli kocogásról, esetleg a délutáni kutyasétáltatásról, a Google Fit birtokában valóban minden lépés számít.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére