vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:
Férfi frizura trend 2015

Férfi frizura trend 2015

Férfias fiúk és fiús férfiak – a haj trend 2015-ben időtlen, dinamikus és nagyon sokoldalú. Összeállításunkban a leginkább meghatározó fazonokat mutatjuk meg.

Félrefésült fazon
Erre mondják, hogy jólfésült… Oldalválaszték, rendezett, lenyalt  tincsek. Elsősorban hosszúkás archoz ajánljuk, a kerek formát csak még kerekebbé tenné.

felrefesult

Szakáll, minden mennyiségben és hosszban
Már tavaly is elborította az arcokat a szőr, idén sem lesz másképp. Az egyszerű borosta most kevésbé menő, de a szakáll akár rövid, formázott, akár hosszú, tömött verzióban is divat.

szakall

Kócos, szélfútta
Laza tincsek, félhosszúnak még nem mondható a haj, de igazán rövidnek sem, s a végeredmény olyan, mintha csak hanyagul ráfújtak volna a hajszárítóval, pedig ezzel a frizurával relatíve sokat kell foglalkozni.

laya

Oldal felnyírt, fejtetőn hosszú
Hogy mennyire felnyírt, azt nem vésték kőbe. A fiatalabbak egészen sörtésre is vágathatják, de harminc felé, vagy afölött már érdemes kicsit hosszabbra hagyni. A felső, hosszabb tincseket pedig szigorúan hátra kell zselézni, hogy meg se mozdulhassanak.

felnyirt

Félhosszú frizurák
Ha göndör vagy hullámos, akkor mesterien tekergetve, ha egyenes, akkor formára szárítva.

hosszu

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére