vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:
A Playboy kastély eladó, de csak Hefnerrel együtt

A Playboy kastély eladó, de csak Hefnerrel együtt

Százával zajlottak a partik a legendás falak között, de most ennek a korszaknak is vége szakad. Hugh Hefner, a Playboy alapítója pénzzé teszi a birtokot, igaz speciális feltételekkel.

A katály hétfőn került ki a piacra, 200 millió dolláros áron. Az 5 hektáros birtokon forgattak már filmeket, TV showkat, de a hírét elsősorban a féktelen partiknak köszönheti.

A 89 éves Mr. Hefnernek azonban van egy kikötése az eladással kapcsolatban, aki megveszi ugyanis a területet, annak további 45 évre biztosítania kell számára, hogy a kastélyban maradhat.

“A Playboy Mansion Hef kreatív központja, rezidenciája, munkahelye… és az is marad az eladás után is” nyilatkozta a nyuszis magazint kiadó cég vezérigazgatója, Scott Flanders.

A kastély 29 szobás, borospince és színházterem is tartozik hozzá, de ingatlanos szakemberek szerint igencsak komoly felújításra less szükség, hogy elérje azt a színvonalat, ami manapság elvárás a Beverly Hills-i luxusingatlanokkal kapcsolatban.
Ám a vevőket nyilván jobban érdekli majd a hely történelme és a hátsó kertben található legendás úszómedence, ahol a magazinban szereplő modellek hírességek karjaiban töltötték az estéket, mint az épület állaga.

A “nyuszik” mellett a birtok jelenleg majmoknak, kakaduknak, páváknak, afrikai daruknak, papagájoknak, tukánoknak és pelikánoknak ad otthont. Az új tulajdonos – egy állatkerti engedélynek köszönhetően – őket is megtarthatja majd magának.

Hefner 1971-ben vásárolta a birtokot 1 millió dollárért. Ez a birtok vette át az eredeti Playboy Mansion helyét, amit még 1959-ben, Chicagóban nyitottak meg.

A legfrissebb hírek szerint Heffner egyébként nem csak az ingatlant kínálja értékesíteni, de magát a magazint is továbbadná. Az online pornó népszerűsödése régóta rengeti a szexi magazin alapjait, ezért megpróbáltak irányt váltani. Az amerikai kiadás már hónapok óta nem publikál fotókat teljesen meztelen nőkről, diszkrétebb beállításokban mutatják meg a nőket. A tavaly év végi változtatások azonban nem hozták meg a várt eredményt, a Playboy eladásai tovább zuhantak.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére