vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:
Férjmegőrzőt nyitottak a bevásárlóközpontban

Férjmegőrzőt nyitottak a bevásárlóközpontban

Nem kell többé próbafülkék előtt ücsörögniük, sem pultok mellett ácsorogniuk azoknak a férfiaknak, akik a Vanke Bevásárlóközpontba kísérik a barátnőjüket, feleségüket. Helyette elolvashatják a napi sajtót, meccset nézhetnek, kávézgathatnak. Mindezt jó társaságban, sorstársak között.

A shanghai bevásárlóközpont “férjmegőrzőjében” az urak elüthetik azt a pár órát, amíg a hölgyek megvadulva költik a pénzt. Így aztán a shoppingolás a pár mindkét felének szenvedélyévé válhat. Az innovatív ötlet rögtön fel is hívta a világ figyelmét a qibaoi Vanke Mallra a világ figyelmét. A varázslatos helyiség a bevásárlóközpont harmadik emeletén található, felszereltségéhez fotelek, masszázsfotelek, tévé tartozik. Sajtótermékek, mahjohng kockák, ingyen wifi színesíti a kínálatot.

A netes hozzászólok nem egyértelműen lelkesek, vannak akik azt jósolják, hogy a szobát valójában majd nénikék és bácsikák veszik birtokba, akik nem akarnak otthon unatkozni. Mások szerint viszont ez maga a béke szigete, ahonnan majd nem akarnak hazamenni a férfiak. Megint mások a szolgáltatások körének bővítését javasolják, készséges hölgyek bevonásával. Abban viszont mindenki egyetért, hogy a férfiak számára egy bevásárló délutánt végigasszisztálni megterhelőbb, mint bármilyen kemény munkanap. Vagyis a megőrző életképes kezdeményezésnek tűnik.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére