vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:
Felhangosítják a Forma-1-et

Felhangosítják a Forma-1-et

Még csak nem is elektromos motorral gurulnak az F1-es versenyautók, és a közönség már most is elégedetlen a lájtos zajszinttel. S mivel az ikonikus versenyt jó ideje a nézőszám csökkenése jellemzi, a szervezők úgy döntöttek, adnak rá egy kis kakaót…

A Belga Nagydíjon minden idők egyik legnagyobb előzését mutatta be Mika Hakkinen Michael Schumacherrel szemben. Aki visszanézi a felvételt, hallhatja, hogy üvöltenek a motorok. Ám a régi szép idők tovatűntek, ahhoz képest ma már csak zümmögnek az F1 autók.

A Reuters beszámolója szerint azoban a Forma–1 új tulajdonosa, a Liberty Media a jövőben mikrofonokat telepíthet az autók kipufogójába, hogy a televíziós közvetítésekkor a V6-os turbómotorok sokkal hangosabbak legyenek.

Sean Bratches, az F1 kereskedelmi igazgatója szerint az ausztrál közvetítő David Hill egy német céggel azon dolgozik, hogy egy speciális, kerámiából készült mikrofont fejlesszenek ki, ami kibírná a kipufogóban ránehezedő extrém terhelést.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére