péntek , 2019. július 19.
Legfrissebb hírünk:
Elektromos autó házilag

Elektromos autó házilag

850 ezer forintnak megfelelő rubelből épített magának elektromos autót Szergej Ruszakov orosz autószerelő, egy Citroën AX-et átalakítva. Manapság azonban még csak autós szakinak sem kell lennünk ahhoz, hogy a nyomába lépjünk.

Ruszakov AX-e öt máspodperc alatt gyorsul hatvanra, 115 km/h a végsebessége, hatótávolsága pedig 130 km. Otthoni töltéssel nem egész egy éjszaka alatt feltölthető.

1-12

3-7
A sufnituninghoz egyébként elég csak rákeresni a neten az autós konverziós készletekre, ha valaki neki akar futni egy ilyen átalakításnak. Sok fajta és egyedi építésű elektromos átalakító készletből választhatunk, habár természetesen némi hozzáértést igényel a dolog. Ami a márkákat illet: a VW Beetle kifejezetten könnyű eset, olcsón változtathatjuk át e-autóva. Maga a motor felépítése és működési elve is jóval kevésbé bonyolult, mit a modern gépkocsiké. De kaphatunk megfelelő alkatrészeket akár a BMW 3-as és 5-ös sorozatához, Ford modellekhez, Mazdákhoz, a Toyotákhoz, Subarukhoz, sőt, még Porsche, Jaguar vagy épp Lotus Esprit átalakítót is.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére