vasárnap , 2019. július 21.
Legfrissebb hírünk:
Ronaldót nem fizeti meg a Real Madrid, a Paris Saint-Germain tárt karokkal várja

Ronaldót nem fizeti meg a Real Madrid, a Paris Saint-Germain tárt karokkal várja

Az El Confidencial című spanyol lap szerint elmérgesedett a viszony Cristiano Ronaldo és a Real Madrid között. A futbalista magasabb fizetést szeretne, a klub azonban nem hajlandó módosítani a szerződését.

A helyzetet kihasználva, a Paris Saint-Germain tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi arra készül, hogy a nyári átigazolási időszakot, hogy lecsapjon Cristiano Ronaldóra, és létrehozza a Ronaldo-Neymar-Mbappé támadósort, amely komoly ütőkártya lehetne a világ bármelyik csapata ellen.

A katari üzletember optimizmusát a madridból érkező hírek táplálják. Ezek szerint Cristiano Ronaldo folyamatosan bombázza levelekkel a Real Madrid elnökét, Florentino Pérezt, akit arra akar rávenni, hogy módosítsák a 2021-ig szóló szerződését. Természetesen annak is a fizetéséről szóló részét. Ronaldo ugyanis nem tud belenyugodni, hogy ötszörös aranylabdásként, a FIFA The Best díjának tulajdonosaként, azaz hivatalosan is a világ legjobb játékosaként látványosan kevesebbet keressen, mint két legnagyobb riválisa, a Barcelonát erősítő Lionel Messi, és a PSG-ben focizó Neymar. Míg Ronaldo éves nettó bére szerény 23,6 millió euró, addig az argentin 35, a brazil pedig 37 millió eurót tehet zsebre.

Péreznek azonban esze ágában sincs módosítani a szerződést, még többet (évi 40 millió eurót) fizetni a portugálnak, aki hiába nagyon jó még mindig, azért csak maga mögött hagyja lassan a legjobb éveit. Így aztán Al-Khelaifinak nem lesz különösebben nehéz dolga, ha meg akarja őt szerezni.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére