vasárnap , 2019. augusztus 18.
Legfrissebb hírünk:
Robotautó hozza házhoz a bevásárolnivalót

Robotautó hozza házhoz a bevásárolnivalót

A PizzaHut önvezető furgonja után Amerikában megjelent a komplett bevásárlást elintéző robotautó is.

Nagyon szeretnék a startupok és az óriásvállalatok is, ha minél gyorsabban költenénk náluk a pénzt. Az Amazon Go és a PizzaHut horrorisztikus furgonja után itt a Robomart: csak egy gombot kell megnyomni az iPhone-unkon ahhoz, hogy eljöjjön hozzánk az önvezető autó, melyből tetszés szerint akár a teljes bevásárlást is elintézhetjük; tejtermék, hús, pékáru, gyümölcsök, zöldségek és fagyasztott élelmiszerek is szerepelnek a választékában. A számlát online küldik ki azután, hogy a kocsi visszaindult a raktárba.

A kalifornia startup alapítója Ali Ahmed, aki korábban egy Dispatch nevű alkalmazást is kifejlesztett, melynek segítségével okotstelefonon lehetett zöldséget és gyümölcsöt rendelni. A siker azonban elmaradt, Ahmed szerint azért, mert a vásárlók szeretik maguk kiválogatni a legszebb darabokat. A Robomartok a tervek szerint 2020-ra állnak forgalomba.

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.Kötelező mezők megjelölve *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére